További enyhítések lépnek életbe az ügyfélszolgálat tekintetében: az újhatvani iroda május 25-én ismét kinyit. Hétfőn, szerdán, pénteken 8.00 órától 12.00 óráig, kedden és csütörtökön 12.00 órától 16.00 óráig várják az ügyfeleket. Egyszerre csak egy személy tartózkodhat bent.

A városházán június elsejétől módosul a rend: Hétfőn és szerdán 8.00 órától 16.00 óráig, pénteken pedig 8.00 órától 12.00 óráig várják az ügyfeleket.

Mindkét irodában csak indokolt esetben szükséges a személyes ügyintézés, előtte pedig telefonon kell egyeztetni erről. Az ügyfélszolgálatokon történő tartózkodás idején az ügyfelek kötelesek a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni. A személyes ügyintézés során kérem továbbá betartani az Operatív Törzs által javasolt, a személyek közötti legalább 1,5 méter védőtávolságot.

A Hatvani Polgármesteri Hivatal ügyintézői telefonon és a hivatali e-mail címeken keresztül továbbra is megadják a kellő felvilágosítást és az ügyfelek rendelkezésére állnak. Az egyes szervezeti egységek és ügyintézők elérhetőségei megtalálhatóak a www.hatvan.hu internetes oldalon az Ügyintézés/Polgármesteri Hivatal menüpontban.