Megérkezett az új multifunkciós traktor a Hatvani Szolgáltató Intézménybe. A Hatvani Szolgáltató Intézmény korábban már három új gépet vett át, a hétfőn átadatott gépjármű az utolsó tétel a közbeszerzés keretein belül.

Havassy Kálmán, a Hatvani Szolgáltató Intézmény vezetője elmondta: ez a gépjármű januártól decemberig minden évszakban hasznos munkát fog végezni a város közterein. – Nagy területeken történő fűnyíráshoz, télen hótoláshoz, sorszóráshoz alkalmas ez a jármű, de csatlakoztatható hozzá többek között homokrakodó -, villarakodó -,  és seprűgépadapter is – részletezte Havassy Kálmán.

A város az elmúlt hetekben összesen négy gépet vásárolt a Szolgáltató Intézmény számára az Agrolánc Kft.-től. Gombár Mihály mérnök, üzletkötő elmondta: egy olyan műszaki csomagot állítottak össze a város számára, amely a nagyteljesítményű, multifunkciós gépek segítéségével a szolgáltató intézmény hétköznapi feladatait hatékonyan segíti.

A multifunkciós traktorhoz tartozik egy két és fél köbméteres, műanyag tartállyal felszerelt locsoló pótkocsi is, amely a város növényeinek öntözését szolgálja majd. A gépjármű a napokban már munkába is áll a városban.