Jövő hétvégén újra a nagy ütéseké és a küzdősportolóké lesz a főszerep, ugyanis szeptember 24-én szombaton ismét megrendezik a Harcosok Éjszakáját. A gálát már 11. alkalommal szervezik meg a városban. A versenyzők thai boxban mérettetik meg magukat, melyet K1 szabályrendszer alapján pontoznak a bírók.

– Tizenegy mérkőzés lesz, nyolc hatvani fogja képviselni a várost, továbbá három olyan magyar sportolót hívtunk meg erre a gálára, akik az elmúlt években színvonalas mérkőzéseket vívtak. Nagyon jó párosítások lesznek és nagyon látványos menetekre számítunk – mondta Hatvani Ferenc a Hatvani Thaibox Klub edzője. A rendezvény szervezője továbbá hozzátette, hogy több olyan sportoló is indul a versenyen, akik magyar bajnokságon, illetve nemzetközi megmérettetéseken is sikerrel szerepeltek. A főmérkőzésen Kerek Csaba küzd meg a szerb Európa-bajnokkal, Dusan Radoviccsal. Idén az ifjú tehetségek is megmutathatják tudásukat, ugyanis 5 fiatal csap össze ültető mérkőzés keretében.

A kapunyitás 16 órakor lesz a sportcsarnokban. 16:30-tól a fiatalok mérkőznek meg, 18 órától pedig kezdetét veszi a harcosok összecsapása.

Kezdőkép: archív