Még tart Hatvan Város Önkormányzatának Civil Alap felhívása, az előző félévhez hasonlóan most is összesen 9 millió forinttal támogatják a helyi civil szervezetek és egyházközségek működését, programjaikat. Most is pályázható önszerveződő, öntevékeny közösségeket támogató, ifjúsági, sportfeladatokat és célokat támogató, egyházi, nemzetiségi, valamint szociális és egészségügyi keret – mondta Szinyei András alpolgármester. Kiemelte, hogy a pályázatokat még csütörtökig lehet benyújtani. 

Még két nap van beadni a dokumentumokat. Aki eddig nem tette meg, nem sok időbe telik kitöltei az űrlapot, és örömmel várjuk még a befutó pályázatokat. Sok olyan programot támogatunk, amivel ezek a szervezetek gazdagítják a városunk életét. Kulturális események mellett sport, zenei és iskolai eseményeket – részletezte az alpolgármester.

A részletes pályázati kiírások és adatlapok megtekinthetők és letölthetők a hatvan.hu weboldalról, valamint személyesen átvehető a polgármesteri hivatal Jegyzői Irodáján. A beérkezett pályázatok támogatásáról a képviselőtestület dönt majd a beadási határidő utáni első ülésén.