Ebben a rovatban Pályázat


Hatvani hírekPályázat

Horváth Richárd: felújítják a könyvtárat és a civilek is újabb támogatást kapnak

A város 400 millió forintot nyert a helyi civil szervezetek támogatására és a városi könyvtár épületének felújítására – ezt Horváth Richárd jelentette be a városi évzáró ünnepségen. A polgármester hangsúlyozta: a település sokat fejlődött az elmúlt egy évben is. A programon hatan vehették át a polgármester díszoklevele kitüntetést.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekPályázat

A hatvaniaké Magyarország legszebb főtere

Az ország legszebb főterévé nyilvánították a hatvanit. A 24. Virágos Magyarország díjátadóját idén Veszprémben rendezték, ahol Horváth Richárd polgármester nemcsak a neves elismerést vehette át. A Vasutas Települések Szövetség elnökeként, pénzjutalommal járó díjat ajánlott fel a szervezet képviseletében, a legszebb vasútállomással rendelkező városnak, Gyálnak. A Hatvani Napsugár Óvoda hosszú éves munkáját is elismerő oklevéllel jutalmazták az ünnepélyen.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekPályázat

Hatvan is esélyes a Virágos Magyarország díjra

Idén is meghirdették a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Versenyt, amelynek célja a kulturált, környezetbarát, vendégváró országkép kialakításának elősegítése, a településkép esztétikus megjelenítése, növényekkel történő díszítése. Emellett a környezetvédelmi és ökológiai követelményekre is tekintettel kell lenni. A 2017-es első válogatón már túljutott a város, most a második körben is megmérettetheti magát Hatvan.

Bővebben Nines hozzászólás