Az Ötös iskola tornaterme még tanév vége előtt pár nappal is nagy meccsek helyszíne volt.

Múlt héten ismét megszervezték ugyanis a tanár-diák meccseket az intézményben, ahol a végzős nyolcadikosok és a pedagógusaik mérkőzhettek meg egymással egy barátságos hangulatú meccsen.

Az iskolában már hagyomány, hogy tanév végén a vidám ballagások időszaka után a végzős osztályok futball és kézilabda meccseket játszanak pedagógusaikkal, s erre az alkalomra régi tanítványok és szülők is rendszeresen visszatérnek. – Idén visszatért hozzánk többek között Ács Ádám, Gohér Gergő, Szabó Bertold is, akik amióta kirepültek intézményünk falai közül szép sikereket és eredményeket értek el a sportban és nagy büszkék vagyunk rájuk – mondta Kutalik Márta, az iskola igazgatója.

Az intézményvezető hozzátette: az Ötös iskolában a sport kiemelkedő szerepet játszik a diákok és tanárok életében, de mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a régi diákokkal, szülői közösségekkel hosszú évekig megmaradjon a jó kapcsolat. A barátságos tanár-diák meccsek rendezvényei mindig jó alkalmak arra, hogy evvel is ápolják a hagyományokat és a jó viszonyt. Az iskola fiatalabb növendékei pedig nagy örömmel szurkoltak a csapatoknak, s a jó hangulatú játékokkal már ők is a nyári vakációra hangolódtak rá.