Kígyózó sor állt a vadaspark bejárata előtt, így várták a látogatók a létesítmény esti programjának kezdését. A vadasparkban ugyanis a zárás után sem állt meg az élet, egy kalandtúrán vehettek részt a látogatókat. A Hatvani Szolgáltató Kft. szervezésében megvalósult családi programon bárki betekintést nyerhetett az állatpark éjszakai életébe, ahol a gyerekek a nyulakat és a szamarakat is megetethették, valamint a park többi lakóját is megismerhették.

Tímár Dávid, a Hatvani Vadaspark vezetője elmondta, már hagyomány, hogy megrendezik az eseményt, amely minden évben népszerű. – Legtöbben családosok jönnek, de fiatalok és idősek is ellátogatnak hozzánk. Sok pozitív visszajelzést kapunk mindenkitől azzal kapcsolatban, hogy jól érzik magukat a vadasparkban az itt töltött idő alatt, az Éjszaka a Vadasparkban program pedig különleges élmény számukra – hangsúlyozta.

Az esti programon sötétedéskor fáklyákkal világították ki a parkot, így lehetőség nyílt megfigyelni az állatok éjszakai viselkedését is. A rendezvényen több mint 550 ember vett részt.

A vadaspark a családoknak és baráti társaságoknak rendszeresen biztosít kikapcsolódási lehetőséget. Bográcsozó és nyársaló helyeket alakítottak ki, amelyet előzetes egyeztetés után bárki igénybe vehet.