A sportcsarnok, a rendezvények szervezése és a helyi sajtó is Krémer Dánielhez tartozik. Mindennap azon dolgozik, hogy összehangolja ezeket a területeket. Célja, hogy magánszemélyeknek és egyesületeknek is találkozási pontja legyen a sportcsarnok, hogy a hatvaniak igazán magukénak érezzék az épületet.

Már egészen fiatalkorában a rendezvények világa vonzotta, ha részt vett egy eseményen, akaratlanul is a technikai hátteret szemlélte. A fények és a hangok játéka kötötte le, működésüknek mikéntjét vizsgálta. Ezek után nem csoda, hogy a gimnázium elvégzését követően hangmester, hangtechnikus végzettséget szerzett Krémer Dániel, a Hatvani Média és Rendezvényszervező Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője.

Budapesten született, majd 10 éves korában Ürömre költözött családjával, édesanyjával, édesapjával és testvérével, Zoltánnal. – Szüleim vállalkozói szemléletre neveltek, saját példájukon keresztül is. Ez hajtott engem, így már 18 évesen meg is alapítottam a saját vállalkozásomat. Természetesen a rendezvények köré építettem, leginkább a rendezvénytechnikai és gyermekeknek szóló szolgáltatások felé mozdultam. Külföldi mintából merítettem ötleteket, amelyeket itthon is megvalósíthattam – fogalmazott. Emellett volt iskolájának munkáját is hosszú évekig segítette technikusi munkával.

A rendezvények mellett még egy fontos pont volt az életében, amelyből mindig megpróbálta a maximumot kihozni. Ez pedig a sport. Ma már leginkább csak fut, de sokáig kosárlabdázott, a Budapesti Honvéd SE igazolt játékosa volt. – Nagyon szerettem ott játszani, ám felnőttként már választanom kellett a vállalkozás és a sport között, így végül egy köztes megoldás mellett döntöttem. Habár abbahagytam a profi sportot, később sportmenedzser, sportszervező lettem, hogy továbbra is foglalkozhassak ezzel a területtel – mondta.

Így amikor 2019-ben lehetőséget kapott rá, hogy a hatvani sportcsarnokot vezesse, örömmel mondott igent. – Igazán testhezálló feladatnak éreztem, végigkövethettem az építés folyamatát, az alapoktól láthattam a csarnok megvalósulását. Közben még egy feladattal megbíztak, hozzám került a Hatvani Média Kft., így már a helyi sajtó és a rendezvényszervezés is feladataim közé sorolódtak. Miután rendeződött a sportcsarnok ügye, beolvadt a médiacégbe, így elmondhatom, hogy annak a három területnek lehetek az ügyvezetője Hatvanban, amelyek a legközelebb állnak hozzám – fejtette ki. Mint fogalmazott, igazi kihívásnak éli meg ezt a munkát, ösztönzi őt a mindennapokban, hogy összehangolja működésüket.

A városi rendezvények szervezése így hozzátartozik. Véleménye szerint az a legjobb ebben a munkában, hogy a semmiből építhetnek programot. – Amikor elkezded egy rendezvény szervezését még teljesen nullán vagy. Majd egyre több minden helyére kerül, és körvonalazódik a vége, végül pedig összeáll a rendezvény. Az felemelő érzés. Nekünk az a feladatunk, hogy mások jól érezzék magukat, és ne lássák, mennyi munka van a programok mögött, csak azt, hogy minden megy a maga útján – vélekedett. Mindehhez pedig, mint mondta, az is hozzátartozik, hogy a helyi sajtó beszámoljon ezekről az eseményekről. Fontos feladatának tartja, hogy közel hozza egymáshoz ezeket a területeket. Mivel a Hatvan TV és a Hatvani Hírlap ügyvezetése is alá tartozik, így igyekszik a média világában is jobban elmélyülni. – Szerencsére mindegyik területen kedvesen fogadtak engem, és jó csapatokat kaptam, akikre számíthatok. Ez fontos is ezekben a szakmákban, a lendület, az elhivatottság. Számomra sosem a vasszigor volt az irány, mindig igyekeztem hatékonyságorientált lenni – közölte.

A médiacég vezetőjeként sokrétű a feladata. A Hatvani Rendezvényház is hozzátartozik. – Itt elkészült egy új rendezvényterem, ami a tanfolyamok és konferenciák mellett alkalmas táncórák befogadására is, mert egy óriás, teljes falon húzódó tükör található benne. Így ez is bérelhető, akárcsak a többi rendezvényterem. Az összes munkatársam azon dolgozik, hogy minél szélesebb kört szolgálhassunk ki helyszíneinkkel – fogalmazott.

A sportcsarnokban való munkát is folytatta, már helyére kerültek a lelátószékek és az infótáblák is. A VIP terem pedig a maga kilencven négyzetméterével, nagy üvegablakaival és hozzátartozó konyhájával már bankettek, családi események helyszínéül szolgálhat. Krémer Dánielnek célja, hogy a sportcsarnok egy mindenki számára nyitva álló épület legyen, magánszemélyeknek és egyesületnek is találkozási pontja. – Szeretnénk, ha megjelennének nálunk a profi klubok, de a baráti társaságokat is várjuk, akár öregfiú-focicsapatokat is. A célunk, hogy minél több sportágat bevonzzunk, ebben az irányban fejlesztenénk tovább a csarnokot – részletezte.

Nem mindenkinek van hobbija, Krémer Dániel azonban azok közé tartozik, aki többet is magáénak tudhat. Az első és talán legkiemelkedőbb ezek közül a zene. Bár ezt nála nem nevezhetnénk csak szabadidős tevékenységnek, hiszen már 14 évesen DJ-zett, 17  éves kora óta pedig aktívan ebben is dolgozik. – Sokszor hallom, hogy pejoratív megítélése van ennek a szakmának. Ettől függetlenül engem mai napig feltölt. A funky és retró az én területem – mondta.  Mivel a hangok világa mellett a látványban való leképződés is vonzza, így szinte magától értetődő, hogy szabadidejében fest. Akrillal alkot, irodáját is egy saját alkotásával díszítette. 

Mindezek nagyon fontosak számára, azonban mégsem a legkiemelkedőbbek. Ugyanis leginkább családjával szeret lenni. Feleségével, Csillával, akire az élet minden területén számíthat, valamint lányával, Szonjával, aki most kezdi az általános iskolát. Sokat kerékpároznak és korcsolyáznak együtt. Ez a kedvenc időtöltése.

Krémer Dániel igyekszik nem csüggedni, ha valami rossz dolog történik, mivel, mint mondta, az élet megtanította rá, hogy az csak múló állapot. A nehézségek után mindig valami sokkal jobb következik, csak ki kell várni. Ezzel a szemlélettel mindig sikerül pozitívan a jövőbe tekintenie.