II. Szelektív Kupa néven szervezett úszóversenyt a Hatvani Úszóklub, a Szelektív Hulladékhasznosító és Környezetvédelmi Nonprofit Kft. közreműködésével. A helyszínt a miskolci sportuszoda biztosította, ahol a Hatvani Úszóklub tagjai kimagasló eredményeket értek el.

Imre Zoltán, a Hatvani Úszóklub edzője elmondta, sikeres mérkőzést zártak, ugyanis több éremmel is gazdagodott a csapat. – A megmérettetés az elmúlt évektől eltérően, idén országossá nőtte ki magát, színvonalas csapatokkal mérhettük össze a tudásunkat. Nagyon jó hangulatú versenyen vehettünk részt, illetve büszke vagyok a hatvani csapatra, ugyanis nagyon jól teljesítettek – részletezte Imre Zoltán, a Hatvani Úszóklub edzője.

Hozzátette, hogy 16 egyesület vett részt az eseményen, azonban a vírushelyzetre való tekintettel két szakaszban zajlottak a versenyek. Délelőtt a fiatalabbak mérték össze tudásukat, a délutáni órákban pedig az idősebbek csaptak össze. A verseny végén pedig minden résztvevőt ajándékcsomaggal jutalmaztak.

A pandémia miatt szülők és családtagok nem vehettek részt a versenyen, a sportolók pedig testhőmérés után léphettek be a sportuszodába.

Kezdőkép: Imre Zoltán, a Hatvani Úszóklub edzője által küldött fotó