Először tartanak városbált Hatvanban. A február 6-án, 19 órakor kezdődő rendezvényre látványos táncos produkcióval is készülnek, így fellép a Dance Magic Show és revüműsort ad Ilyés Jennifer. Zenei fronton itt lesz a „swing hercegeként” nyilvántartott, és a Voice című műsorból ismert Gájer Bálint, ezt követően pedig a Sunny Dance Band szórakoztatja a közönséget.

Horváth Richárd polgármester elmondta, hogy a Hatvan Városért Közalapítvány első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal rendezi meg ezt a bált. A teljes bevételt pedig a Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat Fogyatékkal Élők Nappali Intézményének ajánlják fel. A sportszerek, készségfejlesztő eszközök és műszaki berendezések beszerzésével az ellátottak mindennapjait még tartalmasabbá és színesebbé teszik.

Az est háziasszonya Cserháti Ágnes televíziós műsorvezetőnő lesz. A városbál részvételi díja 8000 forint, de 1000, 5000 és 10000 forint értékben is lehet támogató jegyeket vásárolni a Városháza ügyfélszolgálati irodájában.

varosbal_szovegesen_JPG