A mérkőzés elején rögtön ápolás miatt állt a játék, Forgács Péter és Simon Mátyás fejelt össze, aminek következtében a hatvani támadó fejét a mérkőzés végéig fehér kötés díszítette. Az első gólhelyzet aztán éppen Forgács előtt adódott, aki tetszetős szólót követően próbált lőni, ez azonban nem okozott gondot Aszódinak. A 10. percben Hreljics mentett utolsó emberként, majd percekkel később Ács Ádám lőtt kapura, de Varga Bence könnyen hárítani tudta a kísérletet. Ezt követően szinte azonnal válaszoltak a vendéglátók, Aszódi hibáját követően Varga Szabolcs centerezett, a felpördülő labda azonban megtréfálta Hrepkát, aki így nem tudott veszélyesen kapura lőni.

A 43. percben vezetést szerzett az MTK, Széles fejelte vissza a labdát az üresen álló Hreljicsnek, aki ollózó mozdulattal a kapuba lőtt (1–0).

A hatvaniak próbálták rendezni a sorokat, de a második félidőben sokáig nem tudtak helyzetet kialakítani. A 75. percben aztán megtört a jég, Mundi Zoltán lövésével egyenlítettek (1–1)! A hajrában aztán mindkét csapat előtt adódott még gólszerzési lehetőség, de a hazaiak és a hatvaniak is hibáztak, így maradt a döntetlen.

Pölöskei Gábor, az MTK II edzője szerint most nem játszottak jól, a tavaszi szezon leggyengébb meccsének látta a mérkőzést. Úgy véli, az ellenfél harcos, szervezett játékot mutatott. – Ha igazságos akarok lenni, akkor rászolgáltunk az egy pontra – fogalmazott.

– Az első félidő az MTK elképzelése szerint alakult. A második félidőben már mi voltunk a dominánsak, sajnálom a végén kimaradt óriási gólhelyzetet. Ez a döntetlen számunkra szinte győzelemmel ér fel – összegezte a mérkőzést Varga Attila, az FC Hatvan edzője.

NB III Keleti csoport, 28. forduló:

MTK Budapest II–FC Hatvan 1–1 (1–0)

BKV Előre Stadion, 200 néző. Vezette: Sipos Katalin (Molnár M., Éles A.)

MTK: Varga B. – Okuka, Hreljic, Széles, Szabó Á. – Varga Sz., Forgács, Bayer, Takács – Schafer, Hrepka (Szerencsi, 71.) Edző: Pölöskei Gábor

FC Hatvan: Aszódi – Purzsa (Tóth O. 56.), Tóth M., Barthel, Petrezselyem – Szabó R. (Németh Sz. 75.), Bárkányi, Mundi Z., Karácsony (Kész 75.) – Ács Á., Simon M. Vezetőedző: Varga Attila

Gólszerző: Hreljic (43.), ill. Mundi (75.)

Jók: Hreljic, Okuka, ill. Barthel, Karácsony, Petrezselyem, Simon M., Bárkányi.

fchatvan.hu