Napok óta tartanak a munkálatok a Kossuth téren. A jégpálya alapjait készítik el, mivel november 25-én kezdődik a hetedik szezon. Minden évben igyekeznek fejleszteni a pályán, először még fedés sem volt rajta és a tér másik felén kapott helyet, most már pedig méretében is sokkal nagyobb és a sátor is 1000 négyzetméteres. Idén is lesz fűtött hütte, ahol enni, inni, felfrissülni és megpihenni van lehetőség, az öltöző is megmarad, sőt ezúttal a sportolók számára egy külön öltözővel készülnek. Lestyán Balázs alpolgármester hangsúlyozta: az árak ebben a szezonban sem emelkedtek, most is családbarát árakkal dolgoznak. A nyitvatartás azonban változott: hétköznapokon 8 és 15 óra között az iskolások és óvodások veszik birtokba a jeget, ezt követően pedig este 7-ig tart nyitva a pálya, utána jönnek a sportolók. Hétvégente este 8 óráig lehet korcsolyázni. Péntekenként jégdiszkón szórakozhatnak a fiatalok, a hétvége pedig a szabad korcsolyázásé.

A hivatalos megnyitót november 25-én tartják, ahol fellép Ganxsta Zolee és a Kartel, a Pavuk Műkorcsolya Iskola növendékei pedig jégtáncbemutatót tartanak.

Mindemellett az adventre is készül a város. December elsejétől már üzemel a körhinta, amit ezúttal is ingyen használhatnak a gyermekek. Hatodikától pedig megkezdődik az adventi vásár, betlehemmel, hétvégi koncertekkel, vasárnaponként pedig gyertyagyújtással hangolódik a város a karácsonyra.