Rendhagyó tanórát tartottak a Szent István Általános Iskolában. A Samsung zöld óráján a tanulók interaktív módon ismerkedtek meg a szelektív-és veszélyes hulladék gyűjtésével, fogalmával.

Oláh Tamás a Samsung Zrt. kommunikációs koordinátora örömmel számolt be arról, hogy idén már hatodik alkalommal tartottak rendhagyó órát a hetedikes évfolyamnak. Elmondta, a diákok élvezik a versennyel egybekötött tanulást.

Kovács János igazgató szerint, a tanulók a mindennapi életben is találkoznak a hulladékkezeléssel, ezért fontos hogy iskolai keretek között is beszéljenek róla – Már Hatvanban is megkezdődött a szelektív hulladékgyűjtés, így még fontosabb, hogy a diákok minél többet halljanak róla – mondta el.

Az órai munka és a kitöltött tesztek szerint a legeredményesebbnek Medve Erik Márton bizonyult, aki a gyár egyik termékét vihette haza. Erik boldog volt, hogy sikerült nyernie.

Az egyéni erőpróbán túl az osztályok között is folyt a verseny. A kiemelkedő teljesítményük miatt pedig arra jutottak a szervezők, hogy a teljes évfolyam részt vehet gyárlátogatáson a Samsungnál.