Már hagyomány Hatvanban, hogy Tótpál Szilvia énekkurzusa záró rendezvényt szervez. Ismét hatalmas érdeklődés övezte a programot. A Nagy Endre Rendezvényteremben nem maradt üres szék a közönség soraiban. A műsorban most is több mint egy tucatnyian léptek fel, az előadók sorra váltották a fellépő ruhákat, hogy egy adott dal hangulatát még jobban előidézzék.

Tótpál Szilvia elmondta, hogy nagyon mozgalmas évet tudhatnak maguk mögött, de a záró koncertre való készülődés volt a legizgalmasabb a csoport számára. – A mai koncertre már egy éve készülünk és rengeteget gyakoroltunk. Folyamatosan jönnek az ötleteim az előadással kapcsolatosan, de itt a főpróbán állt össze a kép. Nagyon jó érzés látni, hogy megvalósul ez a fellépés és a terveinkből egy egész előadás kerekedik ki – részletezte Tótpál Szilvia operaénekes.

Hozzátette, hogy igyekezett színes előadást összeállítani, ezért a műsorban több stílus is képviselteti magát. Az énekesnő kurzusára más országból is érkeztek növendékek, a tanítványok duettekkel és szólókkal is készültek a közönségnek, amiket elő is adtak a rendezvényen. Az idei koncerten kiemelten törekedtek a látványvilág megteremtésére a kurzus tagjai, így színészi játékkal és hangulatvilágítással tették még emlékezetesebbé az estet.

Fotó: Bajzáth Gergő