A Tigáz tájékoztatása szerint a problémát elhárították, és 19 óra körül ismét visszaállt a rend, nincs probléma a gázszolgáltatással a városban. Amennyiben hibát észlelnek, jelezzék a: 06-80-300-300-as telefonszámon.

 

Korábban írtuk:

Újhatvanban jelenleg több utcában nincs gáz szolgáltatás. Reggel lakossági hibabejelentés alapján a Tigáz Zrt. munkatársai gázszivárgás miatt elsőként a Rákóczi útra vonultak ki, ahol nagy erőkkel megkezdték az üzemzavar elhárítását. – A várost ellátó fővezetéknél erős gáz szag volt tapasztalható a délelőtt során. A szakemberek azonnal elkezdték a probléma feltárását és megoldását. A biztonságos munkavégzés érdekében olyan technológiát alkalmaztak, hogy több ponton el kellett zárniuk a gázvezetékeket, emiatt jelenleg 450 – 500 háztartás maradt gáz nélkül – tájékoztatott a Tigáz Zrt. kommunikációért felelős munkatársa. Hozzátette: amennyiben a helyreállítások során nem keletkeznek további problémák, várhatóan 20 – 21 órára helyreáll a rend.

A város leginkább érintett területe a Rákóczi út térsége és Kerekharaszt.

A Tigáz Zrt. az érintettek türelmét kéri, továbbá az éjszaka során fokozott ügyeleti rendet tartanak annak érdekében, hogy az esetleges észrevételeket azonnal felvegyék. A bejelentéseket a 06-80-300-300 telefonszámon fogadják.

Fotó: Szabó Béla