A Naplemente nyugdíjas klub minden alkalmat igyekszik megragadni, hogy baráti körben töltsön néhány órát. Ezért a közelgő ünnep alkalmából összejövetelt szerveztek, ahol korábbi évek műsorait tekintették meg közösen, egyikük pedig karácsonyi dallal kedveskedett a tagoknak.

– Az adventi időszak lehetőséget nyújt arra, hogy a szürke hétköznapok forgatagából kiszakadva a szeretteink körében megélhessük a csodákat. Kívánom, hogy mindenki békében és egészségben töltse az ünnepeket családja körében – fogalmazott Horváth Richárd polgármester ünnepi gondolataiban.

Koza József, kanonok arról beszélt, hogy Isten olyan erős pont az életünkben, ami nélkül meginoghatunk.

– Isten a legnagyobb ajándékot adta az embereknek, hiszen fiát küldte a Földre. Ennek a gesztusnak az értelmét kell megértenünk, és ebben a hitben megélni a mindennapokat. – mondta.

Sánta Gyula, a klub vezetője szerint minden rendezvényük jó hangulatban telik, és a jövőben is arra fog törekedni, hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni.

– Fontosnak tartom az eseményeinket, főleg karácsony közeledtével, hiszen sokan vagyunk, akiknek nincs családja, és ez a kis közösség jelenti számára az örömöt. – tette hozzá.

Az ünnepség végén Horváth Richárd, ajándék bejglivel kívánt minden klubtagnak boldog karácsonyt.