Szezonzáró ünnepséget tartottak a Hatvani Gigászok. A program résztvevői értékelték és kielemezték az elmúlt éveket, mindezek mellett új célokat tűztek ki a jövőre nézve. Szőke Attila, a Hatvani Gigászok szakmai igazgatója kiemelte: sikeres és eredményes szezont zártak, sportolóik kiemelkedően jól teljesítettek. – A lányok harmadikok lettek egy erős csatában, a döntőbe jutásért folyó mérkőzéseken egy góllal kaptak ki és nagyon jól játszottak. U18-as 3×3-as csapatunk bajnok lett, ebben a korosztályban most indultunk először. U16-as csapatunk is két helyet előrelépett és az U14 is remekül teljesített a szezonban – részletezte.

Hozzátette: új tervekkel vágnak neki a következő szezonnak, ugyanis szeretnének a kispályás csapatokból egy nagypályás csapatot létrehozni, az előrelépés érdekében. Orbán Attila, a Hatvani Gigászok vezetőedzője kifejtette, rengeteg munkán vannak túl a játékosok, melynek eredményeképp jól teljesítettek a mérkőzéseken. – Ez az eddigi legjobb évünk volt, minden korosztályban tudtunk szintet lépni, ezért nagyon büszke vagyok a csapatra. Hatvanban a jégkorong egyre népszerűbb, egyre többen érdeklődnek iránta – mondta. A szezonzáró gálán emlékplakettekkel, serlegekkel jutalmazták a játékosokat és elismerték a kitartó munkájukat. Díjazták azokat a sportolókat, akik már 5 éve tartoznak a csapathoz, valamint a legszorgalmasabbakat és a kiemelkedően teljesítő tagokat is. Lestyán Balázs alpolgármester beszédében kiemelte, hogy büszke a hatvani jégkorongozókra, ugyanis elért eredményeikkel példát mutatnak mindenki számára.

Jónás Titanilla testvérével csatlakozott a Hatvani Gigászok csapatához és már több mint 8 éve töretlen a lelkesedésük a sportág iránt. – A jégkorong egyfajta rendszert biztosít az életemben, ezért sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam a hétköznapokban – mondta. Jónás Leila úgy véli, sokat köszönhet a sportnak, hiszen pozitívan formálja az személyiségét is. – Az edzések és a mérkőzések megtanítanak küzdeni, ezért segítik a céljaim elérését. Az idei szezon nehezebb volt, azonban sok új élménnyel gazdagodtunk és sokat fejlődtünk – részletezte.

A sportoló lányok sokat edzenek, valamint terveik között szerepel, hogy sportedzői és bírói képesítést is szereznek.  A Hatvani Gigászok a szezont lezárták, azonban a jövőben is folyamatosan azon dolgoznak, hogy nagyobb sikereket érjenek el és még többet fejlődjenek.

Fotó: Albert Péter