Folyamatosan újítják a belterületi utakat Hatvanban. A legtöbbel már elkészültek és van, ahol már csak az utolsó simításokat végzik. Kondek Zsolt önkormányzati képviselő körzetében a legforgalmasabb utakat újították fel.  – A hatvani önkormányzat százmillió forintos keretet biztosít az utak rendbetételére. Ebből a Botond utca, a Várkonyi Sándor utcának egy szakasza és a Táncsics Mihály utca, Béke és Arany János utca közötti része újult meg – fejtette ki Kondek Zsolt.

A Botond utca vezet a bölcsödéhez és az óvodához is, így elengedhetetlen volt, hogy helyreállítsák. A Várkonyi Sándor utca a megnövekedett buszforgalom miatt vált járhatatlanná, a mostani munkálatok miatt már nem kell a kátyúkat kerülgetni.

Kovács Ferenc a Táncsics Mihály utcában lakik, véleménye szerint ráfért már a felújítás erre a szakaszra is. – Nagyon sok gödör volt már az úton, nagyon örülünk neki itt az utcában, hogy végre új aszfalt került rá – mondta.

Kondek Zsolt azt mondja, az útfelújítások most a legforgalmasabb útszakaszokat érintették, de jövőre tovább folytatódnak a belterületi utak rendbetételei, hiszen az önkormányzat most rekordösszeget fordít azok helyreállítására.