Újabb érmekkel gazdagodott a Koko Fight Club csapata. A Grappling Bajnokságon tíz fővel képviseltették magukat, több arany, ezüst és bronzérem lett a csapat érdeme. A versenyen nevezési csúcs született, négy tatamin 359 nevezés és 108 kategóriában 347 mérkőzést bonyolítottak le. A Grappling Bajnokságon minden olyan sporttársukról is megemlékeztek, akik már nem lehetnek velük, így Rohács Norbertről, Csapó Ferencről és Vikker Dánielről is.

A Slovenia Open nemzetközi versenyen Csuka Balázs és Skáfár Bence, a hatvani Koko Fight Club Jiu Jitsu versenyzői vettek részt. A felnőtt 69 kilogrammos kategóriában Skáfár Bence második, míg felnőtt 77 kilogrammos kategóriában Csuka Balázs negyedik lett.

Második alkalommal rendezték meg Budapesten az On The Ground professzionális meghívásos Jiu Jitsu versenyt. Csuka Balázs, a Gracie Barra és a Koko Fight Club versenyzője nyitómérkőzésen győzelemmel debütált. Itt csak feladással lehet győzni, 10 perces menetben, Balázs a 6. percben kényszerítette ellenfelét feladásra. Kovács Gábor, a Koko Fight Club elnöke azt mondja, sikere azért fontos, mert egy meghívásos nemzetközi versenyen való részvétel nagyon fontos állomás számára.