A Hatvani Gigászok gőzerővel készülnek a mérkőzésekre. A csapattagok heti több alkalommal vesznek részt az úgynevezett szárazedzéseken, ahol különböző feladatokkal erősítik a játékosokat és javítják az állóképességüket. Orbán Attila, a Hatvani Gigászok vezetőedzője elmondta: nagy hangsúlyt fektetnek az egyéni, speciális edzésekre, ugyanis nagyon fontos, hogy minden tag képzettsége a legmagasabb szinten legyen.

– Aktívan edzettünk a nyár folyamán, egy tábor keretében is zajlott oktatás, emellett a pihenésre is szántunk időt. A felmérések alapján, a csapat felkészültsége nagyon jó, de azért van mit fejleszteni. Nagyon várjuk már, hogy jégre léphessünk. A szezonban szeretnénk magasabb szintre lépni, illetve egy 18-as korosztályunk is lesz. A csapataink erősek és tehetséges tagokból állnak, mi pedig támogatjuk a munkájukat – emelte ki Orbán Attila, a Hatvani Gigászok vezetőedzője.

A Hatvani Gigászok kiemelten nagy figyelmet fordítanak a felkészülésekre kitartóan, rendszeresen edzenek annak érdekében, hogy a legjobb formájukat nyújtsák a mérkőzéseken.

Fotó: Albert Péter