Elkészült az újhatvani Damjanich utca aszfaltozása. Az utca teljes hosszában és széltében megújult, új réteget kapott, ezáltal biztonságosan, úthibáktól mentesen lehet rajta közlekedni. Korábban nagyon rossz állapotban volt ez az utca, de a mostani munkálatoknak köszönhetően egy új burkolatot kapott.

– A körzetemben ez az utca volt a legrosszabb állapotban, így nagyon örülök, hogy végre sikerült teljesen felújítani. Külön öröm, hogy a nehéz külső körülmények ellenére, amik világszerte befolyásolják a gazdaságot, mint például a Covid, a háborús helyzet, tudunk Hatvanban felújításokat végezni – mondta el Horváth Richárd (Hatvani Városvédő Egyesület) polgármester, a körzet képviselője.

Amióta elindult az út és járdaprogram a városban, több mint 57.000 négyzetméteren, 12,5 kilométeren újultak meg útszakaszok, erre az elmúlt években 626 millió forintot költött a városvezetés. A járdák állapotára is nagy figyelmet fordítanak, 2019 óta 7500 négyzetméternyi felületen, 170 millió forintból újultak meg a járdák.