Szombaton főként északon, északnyugaton zavarhatják meg fátyol- és gomolyfelhők a napsütést, de csapadék továbbra sem lesz. Az északias szél gyenge, helyenként mérsékelt lesz. Délután 26 és 31 fok közötti maximumokra készülhetünk. Nem lesz front térségünkben – írja az idokep.hu.

Vasárnap is folytatódik a szeptemberi nyár sok napsütéssel, kevés felhővel. Csapadék továbbra sem valószínű. Az északi, északkeleti szél gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban 7-15 fokig hűl le a levegő. A legmelegebb órákban 26-31 fokot mérhetünk.

Hétfőn alig lesz felhő felettünk, zavartalan napsütés ígérkezik. Az északkeleti szél több helyen megélénkülhet. Délután 27-32 fok között várható a csúcshőmérséklet.

Kedden és szerdán is kitart a nyáriasan meleg, ragyogóan napos szeptemberi idő. A keleti, délkeleti szél néhol megélénkülhet. Délutánonként 26-32 fokra van kilátás. A legfrissebb számítások szerint csütörtök estére érkezhet meg a lehűlést hozó hidegfront esővel, zivatarokkal. Péntekre jelentősen visszaesik a hőmérséklet.