Vasárnap változóan felhős-napos időre van kilátás, viszont nyugaton, délnyugaton több felhő lehet az égen, de említésre méltó csapadék nem várható.
Reggelre sokfelé képződik pára, köd, helyenként ködszitálás is előfordulhat, de még délelőtt is lehetnek párás, ködös körzetek. Hajnalban 6-12, délután 15-23 fokot mérhetünk. Nem lesz front térségünkben.Hétfőn a Dunántúlon lehet felhősebb, a Dunától keletre naposabb az idő, de helyenként a reggelre képződött köd tartósabban is megmaradhat, néhol ködszitálás is előfordulhat. A legmelegebb órákban 15-21 fokra van kilátás.

Kedden reggel is találkozhatunk párás, ködös tájakkal, helyenként ismét lassabban oszlik majd fel a köd, viszont napközben sok napsütésre, kevés felhőre, csapadékmentes időre számíthatunk. A helyenként élénk, néhol erős délkeleti szélben 15-20 fokot mérhetünk.

Szerdán és csütörtökön is számíthatunk hosszabb napos időszakokra, de csütörtökön néhol átmenetileg gyenge eső, egy-egy zápor előfordulhat. Helyenként élénk lehet a szél. Szerdán 15-20, csütörtökön 14-19 fokra van kilátás.

Forrás: idokep.hu