Februárban is nagy népszerűségnek örvendett a pálya, fokozottan igaz volt ez az utolsó hétvégére is, amikor Totyogó Kupát tartottak a legfiatalabb jégkorongosoknak. Összesen hat csapat mérkőzött meg szombaton: a négy helyi gárda mellett a Tatabányai Polipok és a Vasas játékosai is korcsolyát húztak. Szőke Attila, a Hatvani Gigászok edzője elégedett volt a mérkőzések kapcsán. Ahogy mondta, kifejezetten jó hír, hogy meghonosodott a jégkorong Hatvanban.

A Hatvani Szent István Általános Iskola elkötelezett híve ennek a sportnak, jó kapcsolatot ápolnak az edzővel, a szülők is lelkesek, az iskolai alapítványon keresztül saját csapatuk is van. Emellett pedig már a Magyar Jégkorong Szövetség tagjává váltak – fogalmazott Kovács János, az iskola igazgatója.

A fiatalok egyre inkább élvezik a sportot. Kolozsvári Botond Csaba, a Hatvani Gigászok tagja szerint egyre jobban mennek a passzok, kezd összeszokni a csapat. A kupa díjait Szinyei András alpolgármester adta át, aki elmondta, felemelő érzés volt ennyi fiatalt látni a jégen.