Simon Antal közelmúltbeli, Tiszakécskére történt távozása után az FC Hatvan megtalálta új edzőjét, akivel a bajnokságból hátralévő meccseknek, illetve az osztályozó mérkőzéseknek nekivág. A felnőtt csapat új trénere a 49 esztendős Török László lett, aki többek között Pro-licences diplomával rendelkezik. A szakember a kecskeméti Mercedes-Benz Kecskeméti Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként tevékenykedett 2013 és 2018 között. Korábban dolgozott vezetőedzőként az NB I-es Kecskeméti TE-nél, illetve a Budapest Honvédnál, Kiskunhalason és Szentesen is. Hosszú játékos-pályafutása során Kecskeméten, aztán az NB I-ben Tiszakécskén és a Budapest Honvédnál, illetve Martfűn futballozott.

Pár héttel ezelőtt Ofella Zoltán, az FC Hatvan elnöke kereste meg, ezt követően nagyon sokat informálódott a csapatról. – Feltérképeztem a helyzetet, figyelemmel kísértem a meccseket, az eredményeket. Külső szemmel is az volt tapasztalható, hogy tudat alatt ellaposodtak, nincs meg a megfelelő motiváció, hiányzik egy főnök. Nagyon nagy fölénnyel megnyertek egy bajnokságot, de ezt a lendületet szinten kell tartani – fogalmazott Török László. Azt mondta: elsőként mindenkivel leül beszélgetni, meg akarja ismerni a csapatot, a teljes klubot. Ez a hét erről fog szólni, megnézi miként dolgoznak a kollégák, a mostani meccsekbe sem fog beleszólni. Hétfőtől azonban, amin kell, azon változatni fog.  – Fel kell ébreszteni a motivációt, meg kell nyerni az osztályozót, eredményeket kell produkálni – jelentette ki.

Török László szerződése két bajnoki és két osztályozóra szól. Amennyiben a klub elégedett a munkájával, akkor maradna itt.