Az elmúlt években a város vezetői kiemelt figyelmet fordítottak a járdák és az útszakaszok felújítására, megújult a Balassi Bálint, a Hegyalja út és a Báthori István utca is. Az új járdák járhatóbbak és biztonságosabbak, így már babakocsival is könnyen lehet közlekedni rajtuk.

Szinyei András elmondta, hogy az alpolgármesteri feladatok része, hogy figyelni kell a közösségi panaszokra, ezek alapján lettek kiválasztva a felújítást igénylő járda szakaszok is

– Ebben az évben sok járdát újítottunk fel. A Balassi Bálint utcában egy hosszú szakaszt rekonstruáltunk, illetve a Hegyalja úton is történtek munkálatok. A Báthori István utcában új járdát építtettünk, ez a terület volt a legrosszabb állapotban, többen jelezték, hogy nehezen lehet közlekedni ezeken a szakaszokon – részletezte Szinyei András alpolgármester.

Szinyei András a jövőben is további felújításokat tervez a körzetében lakók észrevételei alapján. Az új szakaszok a képviselői járdakeretből lettek megvalósítva és lakossági kezdeményezésekre jöttek létre.