Kiemelkedő fontosságú meccsen álltak pályára hétvégén a felnőtt férfi kézilabdások: azt a TFSE csapatát fogadták, akiktől ősszel már két góllal kaptak ki, így most mindent beleadtak a győzelemért vívott harcba. Ugyanakkor a hazaiaknak több játékost sérülés miatt mellőznie kellett, de így is sikerült győzelmet aratniuk. Ráadásul mindezt 15 gólos különbséggel érték el. Szarvas András kapus úgy érzi, összhangban dolgozott a csapat, jól védekeztek. – Mindig izgulok, amikor a pályára lépek. Most is így volt. Azonban szerencsére könnyen vettük a mérkőzés akadályait és egy nagyszerű védekezést kaptam magam előtt – fogalmazott.

Horváth Roland nagyban hozzájárul a győzelemhez, hiszen a mérkőzés legtöbb gólját ő lőtte. – Nagyon élveztem a játékot és a csapaton is ezt láttam. A társaim segítségével sikerült ennyi gólt dobnom, amit ezúton is köszönök nekik – összegezte.

Kedves László most is a csapat teljesítményét és a küzdeni akarását emelte ki. Úgy érzi, összhangban, egymást támogatva játszottak végig, ez volt a sikerük kulcsa. – Mindenekelőtt a srácok a sportolói kiválóságát szeretném kiemelni, mert amit az öltözőben megbeszéltünk, azt tökéletesen végre is hajtották. Az első félidőből kiemelendők Mészáros Péter védései, bár ehhez az is hozzátartozik, hogy az előtte felálló védők szintén nagyszerűen teljesítettek, ami hozzájárult a kapusteljesítményhez. A 9 kapott gól magáért beszélt az első félidőben. A második játékrészben már lényegesebben könnyebb volt a mérkőzés kívülről tekintve, ami mögött persze az állt, hogy hatalmasat küzdöttek a srácok. Igyekeztük nem elkövetni azokat a hibákat, amelyek sajnos benne vannak a csapatban. A mérkőzés lehetőséget adott arra is, hogy olyan embereknek is játékpercet adjak, akik nem játszottak túl sokat az elmúlt mérkőzéseken. Csak azt tudom mondani, hogy a CSAPAT, csupa nagybetűvel! – értékelte Kedves László.

Ezzel a győzelemmel, illetve a RÉV TSC botlásával mind a két csapat 22-22 ponttal szerepel a tabellán, és csupán a gólkülönbség miatt vannak a hatvaniak a második helyen. Következő mérkőzésüket idegenben vívják a Solymár vendégekét, szombaton 16 órakor. A találkozóra nagyon készül az együttes, hiszen az ősz folyamán vereséget szenvedtek a solymáriak ellen, így igazán parázs hangulatú mérkőzésre számíthat az, aki kilátogat a helyszínre.

 

OKTAT60 Hatvani KSZSE – TFSE 37:22 (19:9)