Augusztus 13-án, szombaton ismét egy izgalmas családi programmal készülnek a Hatvani Vadasparkban, a megszokott nyitvatartási időben. Tímár Dávid, a Hatvani Vadaspark vezetője elmondta: igyekeztek olyan programot összeállítani, hogy minden korosztály találjon kedvére valót. – A gyermekeket egy ugrálóvár fogadja majd a parkban, melyet egészen zárásig tudnak ingyenesen használni. Továbbá a látogatóknak lehetőségük lesz igénybe venni a nyársaló helyeket is, melyekhez korlátozott számban nyársbotokat, bográcsot és állványt, illetve tűzifát is tudnak biztosítani a park gondozói. Ezek használatához előzetes regisztráció szükséges, melyet a vadaspark@hszi.eu címen tehetnek meg – emelte ki.

Hozzátette: a programra a megszokott jegyárakkal lehet belépni, azonban az ugrálóvár használata és a bográcshelyek igénybevétele ingyenes.

A vadasparkot, a Lombkorona járósétányról és a Zagyva-gátról lehet megközelíteni. A létesítmény általánosan keddtől vasárnapig, 10 és 18 óra között várja az állatbarátok látogatását.

Kezdőkép: archív