Már áll a karácsonyfa Hatvanban, a Kossuth téren. Különféle gömbökkel, csillagokkal díszítették fel, hogy az ünnep meghittségét varázsolják a mellette elhaladók szívébe. A többméteres fenyőfát Juhász Ferenc ajánlotta fel a városnak.

– Nagyon boldogan tettem a felajánlást. A szőlőhegyi zártkertemben állt közel harminc évig, még amikor csak egyméteres volt, a családom is karácsonyfaként hasznosította, ezt követően visszaültettem és ilyen termetesre nőtt meg. Örülök, hogy most itt áll, nekem van még több fenyőfám. Idén is olyat díszítünk fel, aminek a gyökerei épek, és majd vízkeresztkor visszaültethetünk. Remélem, egyszer majd az is díszítheti a város főterét – mondta Juhász Ferenc.

Juhász Ferenc aktívan őrzi a Szőlőhegy biztonságát, emellett arra is jut ideje, hogy saját kertjét is gondosan ápolja. A munkáját pedig elismerik, hiszen a Tiszta, Virágos Hatvanért pályázat keretében a legszebb zártkertért járó jutalmat vehette át, novemberben pedig a Földművelésügyi Minisztériumban országos elismerő oklevéllel tüntették ki.