Az FC Hatvan utánpótlás csapatai januárban és februárban Csehországban mutatták meg futballtudásukat. A Visegrádi Négyek tornáján több szlovák, lengyel és cseh együttessel is megmérkőztek a hatvani focisták, ahonnan szép eredményekkel tértek haza.

– Januárban az U8-as korosztállyal voltunk Csehországban, ahol a második helyet sikerült megszereznünk. Úgy gondolom, annak fényében, hogy nem volt kapusunk, a legjobb formájukat hozták a gyerekek. Az U9-es korosztállyal pedig februárban a negyedikként zártuk a tornát. Nagy büszkeség számomra, hogy egy nemzetközi versenyen is helytálltak a csapattagok – fogalmazott Nikl Gábor, edző.

Varga Kis Botond és Nikl Levente elárulta, nagyon szeretnek focizni, és különösen élvezik, hogy minden edzésen tanulnak valami új cselt.

Nikl Gábor együttesének az idei szezon is igen sűrűnek ígérkezik. A tavalyi évtől Hatvan Heves megyei alközpontként funkcionál a Bozsik-tornán, így a sporteseményen való szereplés nagy kihívás a gyerekek számára. Ezen kívül pedig részt vesznek a Kölyökliga Bajnokságon is, ahol olyan neves csapatokkal futballoznak mint a Ferencváros, Újpest és a Honvéd. A hatvaniak jelenleg a tabella második helyéről várják a bajnokság folytatását.