Az augusztusi nyári pihenő után a Hatvani Úszó Klub Sport Egyesület versenyzői nagy hévvel láttak munkához és felkészüléshez az őszi szezonban. Az első verseny, amire már alap formába kellett kerülni az október 13-14-én Százhalombattán volt. A Matrica Kupára, versenyre  kiéhezetten álltak rajtkőre szombaton a 11 évesek és attól fiatalabbak, vasárnap a 12 évesek és attól idősebbek.

Az úszók teljesítményével az egyesület két edzője Garádi Gáza és Imre Zoltán is elégedett volt, a 38 induló csapat között Hatvan a 7. helyen zárt.

A csapat élvonalban végzett tagjai: Tóth Bendegúz (5 aranyérem, 2 ezüstérem); Nagy Levente (5 aranyérem, 1 ezüstérem, 4. helyezés);  Soós Gabriella (7 aranyérem);  Sztruhár Gréta (1 ezüstérem, 4. és 5. helyezés); Császár Csanád (1 ezüst és 1 bronzérem);  Horkai Lilla (1 aranyérem, 1 ezüstérem, 1 bronzérem és egy 5. helyezés);  Hintz Janka (2 ezüstérem);  Orbán Anna (4. és 5. helyezés);  Józsa Barnabás (4.helyezés);  Hintz Petra (5. helyezés).

A versenyen a csapat két váltója is indulhatott, ahol a lányok 4x50m vegyesen éppen csak az első helyről lecsúszva ezüstérmesek lettek, a fiúk 4x50m gyorsváltóban pedig 4. helyezettek.

A csapat tagjai: Horkai Lilla, Soós Gabriella, Sztruhár Gréta, Gyetvai Patrícia, Gyetvai Máté, Császár Csanád, Farkas Ádám, Józsa Barnabás.