A Hatvani Gigászok nyáron sem tétlenkednek az FC Hatvan Sportpályán készülnek a szezonra. A csapattagok heti több alkalommal vesznek részt az úgynevezett szárazedzéseken. A foglalkozásokon erősítik a játékosokat és javítják az állóképességüket. Az egyesület szakmai igazgatója elmondta, ez a felkészülési forma, nagyon hasznos a sportolók számára, hiszen fejleszti az ügyességüket. – Arra törekszünk, hogy sportolókat neveljünk és erre nyitottak a játékosaink is. Az atlétika minden sportág alapja, ezért mi is nagy hangsúlyt fektetünk erre, edzőink segítségével pedig folyamatosan biztosított a fejlődés – részletezte.

Szőke Attila azt is kiemelte, hogy hatvanban a jégkorong sport egyre népszerűbb, ami nagyon motiválóan hat a csapatokra, így idén is új tervekkel készülnek a mérkőzésekre. – Jelenleg az alsó korosztályt szeretnénk megerősíteni, annak érdekében, hogy még jobban szerepeljenek. Nagyon büszkék vagyunk a csapatokra és arra, hogy már hat jégkorongozónk is játszik a DVTK Jégkorong Akadémián – mondta.

Az egyesület folyamatosan bővül és a jövőben is várják a jelentkezőket, hamarosan egy toborzó napot is tartanak majd, így arra kérik az érdeklődőket, hogy figyeljék a hatvanigigaszok.hu weboldalt, ugyanis ezen a felületen fogják közzétenni az időpontot. A Hatvani Gigászok kiemelten nagy figyelmet fordítanak a felkészülésekre kitartóan gyakorolnak annak érdekében, hogy a legjobb formájukat nyújtsák a mérkőzéseken.