Kertmozi: Hihetetlen család 2
július 26., csütörtök 20 óra
Helyszín: Jam Garden

 

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!

Belépő: 1500 Ft

Hatvan Kártyával: 1200 Ft

 

Nyáresti vándordallamok
Magyar Bori – Merkl Tamás duó

július 27., péntek 20 óra
Helyszín: Hatvany Lajos Múzeum

Régóta zenélnek együtt, repertoárjuk kedvenc amerikai, angol és ír folk-popzenei, és magyar világzenei feldolgozásokból áll, melyeket igazán egyedi módon interpretálnak. Két hang, szájharmonika, ukulele, és gitár színesítik előadásukat.

 

Ripoff Raskolnikov Band koncert

július 27., péntek 20 óra
Helyszín: Jam Garden

A „tiszteletbeli magyar” blues zenész és dalszövegíró zenekarával érkezik a városba. Fekete gyökerű, de vérbeli közép-európai bluest játszik, a Bob Dylan és Tom Waits által képviselt irányvonalat követve.

 

Strandok éjszakája

július 27., péntek 20 óra
Helyszín: Hatvani Strandfürdő

Az este folyamán az éjszakai fürdőzés közben profi mixerek keverik a koktélokat és DJ-k pörgetik a lemezeket a hatvani strandon.

Belépő: 500 Ft

 

Veteránbörze
Július 28., szombat
Helyszín: Csányi úti piac

Márciustól októberig minden hónapban várják azokat a Csányi úti vásártéren, akiket érdekelnek az autóritkaságokhoz tartozó alkatrészek, különlegességek, ritkán fellelhető eszközök, mivel ezeket lehet megvásárolni ezeken a börzéken.

 

Vásártér helyjegy: 500 Ft/autó, vásárlók részére ingyenes parkoló.

 

Kutyakiállítás és tenyészszemle

július 29., vasárnap 14 óra
Helyszín: Népkert

A Hatvani Dream Kutyaiskola minden érdeklődőt szeretettel meghív egy baráti kutyakiállításra és tenyészszemlére. Mindezt az FCI által elismert Molosszer fajták számára rendezik meg. A kiállítás keverék és szigorúan csak törzskönyv nélküli fajtiszta kutyák számára szól. A rendezvényen P. Szabó Béla nemzetközi küllem és munkabíró bírál. Érdeklődni Juhászné Hidvégi Beátánál lehet a 0670/361-3189-es telefonszámon. Nevezés kizárólag a helyszínen lehetséges.

Nevezési díj: 1000 Ft.