A Decathlon hatvani logisztikai központja többször megjelent már városi rendezvényeken, nyári fesztiválokon, szervezőként és támogatóként egyaránt. Három éve állnak szoros partnerségi kapcsolatban a Markovits Kálmán Városi Uszodával, aminek most sporteszközöket ajándékoztak.

Tarsoly Imre önkormányzati képviselő a városvezetés nevében köszönte meg a támogatást, és elmondta, az uszoda mindennapi életét könnyítik meg ezek az eszközök.

dechatlon_tamogatas_05

dechatlon_tamogatas_06

Prutó Éva úszásoktató, örömmel számolt be arról, hogy a kapott merülőjátékok, labdák és úszópárnák nagy segítséget nyújtanak abban, hogy a gyerekek minél előbb megszeressék a vizet.

– Kiemelt szerepet tölt be a vállalat életében a társadalmi szerepvállalás, ezért is tartjuk fontosnak, hogy támogassuk a városban a sportot, és minél hatékonyabban tudjunk együttműködni a helyi civil szervezetekkel és az önkormányzati szférával – szögezte le Szalai Sándor, a hatvani Decathlon Logisztikai Központ raktárigazgatója. Hozzátette: a jövőben is céljuk, hogy együttműködjenek meglévő partnereikkel és az is, hogy kibővítsék azok körét.