A Sörfesztivál második napján is a retro hangulat járta át a sátrat, Zoltán Erika, valamint Korda György és felesége, Balázs Klári, valamint a Retróleum Zenekar is a múltba röpítette slágereikkel a hatvani közönséget.

A „Túl szexi lány” című dal énekesnője, Zoltán Erika nem először járt Hatvanban, a strandon is szórakoztatta már a hatvani közönséget. Saját bevallása szerint mindig örömmel jár vissza a városba. – Mindig pozitív élmény Hatvanba jönni. Fiatalkoromban, a karrierem beindulás előtt is gyakran jöttem ide discoba, az is mindig nagy élmény volt. Nekem úgy élnek a hatvaniak az emlékeimben, mint akik szeretik jól érezni magukat – közölte az énekesnő.

Korda Györgyék örökzöld slágereikkel szinte minden alkalommal megtöltik a koncertteret. Fiataltól kezdve az idősebb korosztályig mindenki közösen énekli velük dalaikat. Korda György azt mondja, felesége most van hangja teljében, bármit el tud énekelni, így szeretnék is ezt kihasználni. – Koncertezünk folyamatosan, ha hívnak, nagyon szívesen megyünk bárhova. Emellett nagyon sok tervem van még, álmodozom, mert anélkül nem érdemes élni. A zene mellett a póker is nagyon fontos nekem, abban is szeretnék még sok mindent elérni. Csak egészség legyen, hogy ezeket a terveket meg lehessen valósítani, ez a legfontosabb – mondta az énekes.

A közönség pedig most sem csalódott a fellépőkben, Szabó Tibor szerint Zoltán Erika koncertje egyszerűen fantasztikus volt, megfázása ellenére is kiment őt meghallgatni, és minden perce megérte. Csák Tiborné és Nagy Istvánné is a koncertek miatt látogatott el a sörsátorba, véleményük szerint a meggysör tökéletesen illet a retro hangulathoz.

A Sörfesztivál második napját Dj Gézu discója zárta.