Összesen három kategóriában indult Szeifert Lilla a  Justfit Fitmodel World versenyén. A -170 cm-esek között két kategóriában indult, amit meg is nyert, így tovább jutott a végső fordulóba. Az abszolút választáson szintén őt látták a legjobbnak, így összesen három koronát kapott, ezzel indulhat a Fitparádén, melyet október közepén rendeznek meg. – Egyrészt nagyon hihetetlen volt, hogy az első megmérettetésmen ilyen sikereket értem el, másrészt örültem, mert kézzelfogható eredménye van a sok befektetett energiának – mondta Szeifert Lilla. 

A többszörös világbajnok erőemelő édesapjával, Szeifert Istvánnal ment le először az edzőterembe 2017-ben, ő tanította meg a gépek használatára. – Kislányként nagyon vékony voltam, azért kezdtem el edzeni, mert szerettem volna izmosabb lenni – részletezte. Hozzátette: fél évnyi edzés után döntötte el, hogy versenyezni szeretne.

Lilla 2021-ben csatlakozott a Kökény Béla által vezetett Kökény Team-be, jelenleg is velük edz, hetente 5-6 alkalommal. A mozgásformák között egyaránt szerepel kardió és súlyzós edzés. A célja, hogy oktathassa azt, amivel szeret foglalkozni, ezért is végezte el a Fittness Akadémia személyi edző képzését.

Fotó: Szeifert Lilla