A múlt heti vereséget követően teljesen más hozzáállással lépet pályára a hazai gárda. Tudatosabbak, elszántabbak voltak a fiúk, fejben is jobban odatették magukat, aminek meg is lett az eredménye. Ahogy Blazsek Milán fogalmazott, úgy érzi, ő is kijött egy hullámvölgyből és ezután sikerek következnek. A hajdúböszörményiek erős ellenfélnek bizonyultak, gyors játékot mutattak be, de a hatvaniak felkészültek. – Tudtuk Hajdúböszörményről, hogy fiatal, egy futós csapat van, így készültünk egész héten. Mi is sokat futottunk, gyakoroltunk, javítani akartuk a múlt heti teljesítményünket. Úgy érzem, hogy ez sikerült is maximálisan – mondta el a játékos.

Bárány Zsolt úgy véli, a vártnál nagyobb ellenállást fejtettek ki a böszörményiek. – Nagyon kínlódva, görcsösen, vért izzadva sikerült az első félidőt hozni. Hozzátenném azt is, hogy az első félidőben rendkívül sok volt a helyzetkihasználásunkban a hiba. Konkrétan jobb szélről, öt ziccerünk maradt ki, hétmétereseket is elhibáztunk. Összesen 6-7 olyan gólszerzési lehetőség maradt el, ami ha meg van, akkor másképp is alakulhatott volna az első félidő. A második félidő azonban teljesen a miénk volt, így egy magabiztos győzelmet arattunk, a rendkívül tehetséges és szimpatikus ellenfelünkkel szemben – értékelte az OKTAT60 Hatvani KSZSE edzője.

A következő bajnoki forduló előtt szerdán 19 órakor Magyar Kupa mérkőzést játszanak a Kodályban a Balassagyarmati Kábel SE ellen.

Fotó: OKTAT60 Hatvani KSZSE