A hagyományokhoz híven ismét a Dali adott otthont a tizenhatodik Wild Cat Night fesztiválnak. A szervező Rockin’ RockCats idén is figyelt arra, hogy az igényes rockabilly zene kedvelők jól érezzék magukat. Az estét a Pedro and the Dogboomers nyitotta, akik kellőképpen bemelegítették a táncos lábú közönséget. Őket a Redneck Roadkill csapata váltotta, akik elsőként léptek fel ezen a fesztiválon. Dalaikkal a country világát elevenítették meg. A hatvani törzsközönségnek ismerősen csengett a The Cellmates neve. A három tagból álló banda hírnevéhez méltóan fergeteges hangulatot teremtett a táncparketten. Az Ed Philips and the Memphis Patrol Elvis show-val örvendeztette meg a résztvevőket. Az estét a házigazda Rockin’ RockCats zárta. A mindenki által ismert és kedvelt csapat a tőlük megszokott módon csapott a húrok közé és varázsolta el a közönséget az igazi rock and roll életérzéssel.

Pepax, a Rockin’ RockCats énekese elmondta a fesztivál azért jött létre, hogy megmutassák a magyar közönségnek, hogy a rockabilly zene egy ma is létező műfaj.
– Nagyon örülünk, hogy egyre népszerűbb a rendezvény, és kiszolgálhatjuk a stílus iránt érdeklődőket – tette hozzá.

Az este folyamán színes kiegészítők, övcsatok, fülbevalók és megannyi Amerikát megidéző tárgy közül vásárolhattak a rendezvényre látogatók.