Február elsejétől több változás is életbe lépett a Hatvan Kártyával kapcsolatban. Már elektronikusan is igényelhető és megújítható, így kényelmesebbé és gyorsabbá vált az ügyintézés. Emellett virtuálisan is elérhető a kártya, nincs szükség a plasztik lapra, ezáltal nem csak praktikusabb, hanem környezetkímélőbb is lett a szolgáltatás.

A kiállítástól számított egy évig érvényes, személyre szóló kedvezménykártya továbbra is számtalan lehetőséget kínál a hatvaniaknak. A kártya az ingyenes parkoláson túl a rendszerhez csatlakozott hatvani vállalkozások, szolgáltatások tekintetében is folyamatosan bővülő kedvezményeket nyújt a mindennapokban. A vállalkozásk számára kedvező lehet, hogy aki idén lép be a rendszerbe, az több kedvezményhez jut, így még inkább megéri a cégek számára a csatlakozás.

Őszi Attila, a HATVANI MÉDIA és Rendezvényszervező Nonprofit Közhasznú Kft. marketing koordinátora elmondta: ebben az évben ingyenes a belépés, és havidíj sincs, emellett pedig 70 ezer forint értékben kapnak reklámcsomagot a cégek, így lehetőségük van a bemutatkozásra is. Megjelennek a Hatvan Tv-ben és a Hatvani Hírlap online és nyomtatott felületén is.

A hatvankartya.hu oldalon számos tájékoztató és információ elérhető.