A Reggae Campen pénteken sem unatkoztak a camplakók. A nap folyamán egymást érték a fellépők a színpadokon. Este a kecskemétiek csapata, az  AFRODZAQM hozta el legjobb zenéit. Moo, az együttes énekese elmondta, hogy bár 8 éve alakultak, három éve sikerül állandó tagokkal fellépni.

– Most már bátran elmondhatom, hogy egy szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, ami már-már családi, ezáltal a próbák és a fellépések is gördülékenyen mennek, így a legjobbat tudjuk adni a közönségünknek – fogalmazott.

Hozzátette: komoly felkészülés van egy-egy koncert előtt, de a zenék általában jammelés közben születnek.

Őket a Freddie McGREGOR & BIG SHIP BAND feat. CHINO&Stephen McGREGOR követte a nagyszínpadon, akik elhozták a hatvani strandra az igazi jamaicai életérzést.

Két koncert között sem unatkoznak a camplakók. Vicces játékokkal üthetik el az időt, amelyek új kapcsolatokat is kialakítanak. Tamás például egy szögbeütéses játékot próbált ki a többiekkel, amit igazán jó elfoglaltságnak talált. Akik pedig nem szeretnének kalapácsot ragadni, festhetnek, römizhetnek, sörpongozhatnak, vagy lazulhatnak a vízipipasátorban.

Idén kiállítás is nyílt a campen. Istvándi Botond fotós, egy galériát készített az elmúlt évek fényképeiből, amelyet bárki megtekinthet, sőt a kedvenc képét akár haza is viheti.

– A kézbevehető képeknél szerintem nincs nagyobb érték. A jövő évben már olyan kiállítást szeretnénk megvalósítani, ahol összegyűjtjük a camplakók képeit is, és azokat is megmutatjuk. Szerencsére már most is nagy sikere van a több mint 600 pillanatképnek, remélem ez a továbbiakban is így marad – mondta.

A camp pedig még korántsem ért véget. Ma többek között a Tigris és a Ladánybene27 is várja a szórakozni vágyókat.