Prágában is megméretették tudásukat a Pulzus Sport Egyesület tagjai.  A Cseh Aerobik Open elnevezésű versenyen 8 hatvani felnőtt sportoló vett részt. Az eseményen az aerostep csoport 1. helyezést ért el. Teréki Beáta, a sportolók felkészítő edzője elmondta, egy régi, jól begyakorolt koreográfiával indultak a megmérettetésen, hiszen a járványhelyzet miatt nem volt alkalmuk hosszú hónapokon át felkészülni. – A versenyzők nagyon jól érezték magukat a megmérettetésen, fittek voltak és a maximumot hozták a színpadon. Az eseményre egy egész busznyi hatvani szurkolóval érkeztünk, akik folyamatosan biztatták a fellépőket – mondta Teréki Beáta, a Pulzus Sport Egyesület edzője.

Hozzátette: mivel az elmúlt időszakban ritkábbak léphettek színpadra, ezért a jövőben igyekeznek ezeket az alkalmakat pótolni, ugyanis minden verseny nagy élmény a számukra.

Fischer Viktória kifejtette: nagyon várta, hogy ismét színpadra álljon a csoport, a versenyen igyekeztek a legjobb formájukat hozni. – Csaknem 12 éve foglalkozom az aerobik sporttal, nagyon szeretek új koreográfiákat tanulni, illetve jó érzéssel tölt el, ha felléphetek a színpadon. A Prágában megrendezett verseny nagyon izgalmas volt, az ilyen versenyek még jobban összekovácsolják a csapatot – Fischer Viktória.

A Pulzus Sport Egyesület célja, hogy a jövőben a hazai versenyek mellett, több nemzetközi megmérettetésen is részt vegyenek és öregbítsék hatvan hírnevét a sportéletben.