Megélezték a korcsolyákat a jégpálya mellett. Péntekre tökéletes állapotban kell lenniük, ugyanis a nulladik napon már érkeznek korcsolyázni a diákok és a látogatók is.

A jégen is már az utolsó simításokat végzik. Idén egy jégkorongpálya vonalait is felfestették, sportolni és szórakozni is egyaránt kiváló lehetőséget biztosít majd a komplexum. Horváth Richárd polgármester leszögezte, hogy évről évre nagy siker a jégpályaszezon a városban, hiszen tavaly is több mint húszezren látogattak ki a hatvani jégre. Ennek megfelelően egyre jobb körülményeket szeretnének biztosítani, és továbbra is családbarát kedvezményekkel várják az érdeklődőket. – Ezt a szemléletet visszük tovább, változatlan jegyárakkal számolhatnak a látogatók – közölte a polgármester.

Szombaton este hét órakor kezdődik a jégpálya hivatalos megnyitója. A nyitógálán jégtáncosok lépnek fel, emellett Zoltán Erika ad koncertet, az esti jégdiscoban pedig Dj Gézu és Hatvani Fecó állnak majd a lemezjátszók mögött. A szezonra pedig a remek jég mellett fűtött öltözővel, hütte sátorral és rendszeres programokkal készülnek a korcsolyázóknak.