Ünnepélyes keretek között mintegy harminc szervezetnek adományozott elektronikai termékeket a Samsung Electronics Magyar Zrt. A gyár vezetősége félévente dönt arról, hogy mely partner intézményeknek segíti fejlődését és köszöni meg áldozatos munkáját. Ebben az évben is pályáztak hatvani létesítmények, így az Albert Schweitzer Kórház, a Százszorszép Óvoda és a Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola gazdagodhatott újabb technikai berendezésekkel.

– Idén ünnepeljük cégünk magyarországi megjelenésének 27. évfordulóját. Ez idő alatt nagyon sok segítséget kaptunk már partnereinktől, így természetessé vált számunkra, hogy a társadalmi szerepvállalásunk keretein belül megháláljuk a közös tevékenységet – fogalmazott Hyunjun Jung, a Samsung Elektronics Magyar Zrt elnöke.

Nagy Zsoltné, a Százszorszép Óvoda vezetője elmondta, nagy öröm számukra, hogy a gyerekek oktatásában a mai kor technikáját is alkalmazni tudják a Samsungnak köszönhetően, az ajándék televíziót pedig képességfejlesztésre fogják alkalmazni.

Az ünnepség keretében a gyöngyösi Bugát Pál Kórházzal is együttműködési megállapodást kötöttek, ezzel is erősítve a cég egészségügy iránt való elkötelezettségét.