Ezúttal Tiszavasváriba utaztak a hatvaniak, hogy ott mérkőzzenek meg a helyi gárdával. Mindkét csapat nagy hangsúlyt fektetett a védekezésre, erős kapusmunka zajlott végig. Ennek eredményeképp nehezebben és lassabban születtek a gólok. Ugyanakkor szaunát idéző meleg volt a csarnokban, ami nagyban befolyásolta a játékot, erős kondira volt szükség, sokszor még a levegővétel sem volt egyszerű ilyen körülmények között. Az OKTAT60 Hatvani KSZSE pedig így is nyerni tudott: ötgólos fölénnyel 19:24-re nyertek. – Egész héten arra készültünk, hogy a bajnokság megnyerése szempontjából Tiszavasvári a lehető legnagyobb vízválasztó. Itt többesélyes volt a dolog, de arra készültünk, hogy nyerünk. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű – mondta Bárány Zsolt, az OKTAT60 Hatvani KSZSE edzője.

Szarvas Ádám az első félidő közepén szállt be a játékba, ahol hasznos gólokat szerzett a csapatnak. Azt mondja, nem izgult az eredmény miatt, magabiztosan zajlott a mérkőzés. – Őszintén szólva, egyszerűnek tűnt. Az eredmény nem ezt mutatja, de onnantól, hogy az ellenfél nem tudott könnyű gólokat lőni, közétettünk 5-6 gólt, amit meg is tartottunk a végéig – fogalmazott.

Krizsán Attila, a hatvaniak törzsszurkolója szinte minden mérkőzésre elkíséri a csapatot. Azt várja, hogy az OKTAT60 Hatvani KSZSE megnyeri a bajnokságot. – Azt látni a csapaton, hogy nehéz helyzetekben is fel tudnak állni és csapatként tudnak együttműködni. Bízom benne, hogy ugyanezt a formát tudják hozni a nehéz pillanatokban is, és össze tudják szedni magukat, hozni fogják a mérkőzéseiket és megnyerjük a bajnokságot! – mondta.

A következő mérkőzést április 28-án, 17 órakor játsszák, akkor Füzesabonyt fogadják a Kodályban.