A Tourinform Hatvan Iroda évről évre változatos programmal várja a hatvaniakat és a térségben élőket egyaránt – mondta az iroda vezetője. Schoblocher Bernadett kiemelte, hogy már teljes erőbedobással készülnek a tavaszi időszakra is. – Március 30-án rendezzük meg a Húsvétozás a Vadasparkban elnevezésű programunkat. Az eseményt közösen szervezzük a Hatvani Vadasparkkal, a Hatvani Nőegylettel, és a Hatvany Lajos Múzeum munkatársaival. Ismét lesz kézműveskedés, ügyességi játékok, tojásfa díszítés, nyuszisimogató, kvízjáték, és bajvívásra is lesz lehetőségük azoknak a gyerekeknek, akik kilátogatnak – mondta.     

A Tourinform Iroda vezetője hozzátette, hogy ebben az évben is várják az iskolai csoportokat, valamint a városba ellátogató turistákat is tematikus sétákkal. Schoblocher Bernadett elmondta, hogy a tavalyi év egyik legsikeresebb útvonala, a Barangolás a Kapucinus Kertben elnevezésű séta volt.

Az idei programok között különleges eseményekkel is találkozhatnak a látogatók. – A Nemzeti Lovas Színházba szervezünk egy előadást, ami a Kincsem Parkban lesz. A Csárdás Királynő című előadást lehet majd megtekinteni, amire nálunk lehet majd jegyet vásárolni. Egy buszos kirándulás kapcsán megyünk majd erre a helyszínre. Az esemény április 12-én lesz – részletezte.

Schoblocher Bernadett hangsúlyozta, hogy a jegyvásárlásról hamarosan bővebb információkat lehet majd találni a Tourinform Iroda Facebook oldalán. Hozzátette, idén új szolgáltatással bővült az iroda tevékenységi köre, ugyanis csatlakoztak az országos jegyirodai rendszerhez, így ha valaki helyi, vagy országos eseményre szeretne ellátogatni, és a program benne van a rendszerben, akkor már az irodában is megvásárolhatja a jegyét.