A Sörfesztivál harmadik napján a legkisebbek is jól érezhették magukat. A főtéren felállított vidámpark mellett, a sátorban is találhattak maguknak programokat. Kézműveskedhettek, kipróbálhatták KRESZ tudásukat, és ha úgy kívánták az arcukat is kifestethették a kedvenc állatuk mintájára. A színpadon pedig a Piroska és a Farkas mesejátékot követően a Búgócsiga Zenede, majd a Csilingelő Band szórakoztatta őket. A szülők és a gyerekek is egyaránt jól érezték magukat vasárnap. – Mindennap kint voltunk a családommal, voltunk a Republic koncerten a nagyfiammal, szombaton Korda György és Balázs Klári miatt látogattunk ki, a vasárnapi programra pedig a kislányommal jöttem ki. Minden évben nagyon szeretjük ezt a három napot – mondta Bacsa Attiláné.

Idén a minőségi sörök mellett a streetfood ételek is megtalálhatóak voltak a sátorban. A Pasta Famiglia minden fesztiválra egy különleges ételt készít, kifejezetten az aktuális rendezvényhez igazodva. A hatvani Sörfesztiválra füstölt csülkös carbonarával készültek. A Zing Burger hamburgereit a saját készítésű alapanyagaik, húspogácsáik és különféle szószaik tették egyedivé, a Befaló Billben pedig amerikai barbecue ételek készültek. – Egy évvel ezelőtt kezdtük el ezt a vállalkozást, amerikai barbecue húsokat készítünk, marhaszegyet, tarját, sertésoldalast, császárhúst, pulykát, illetve most először, mangalicát is felszolgáltunk. Az a különlegessége ezeknek a húsoknak, hogy 110-120 Celsius-fokon készülnek, nagyon hosszú ideig, a tölgyfa füstjén olyan 7-18 óráig – hústól függően – vannak bent a sütőben – részletezte Pál Róbert, a Befaló Bill tulajdonosa.

A sörökből idén széles választék volt, a világos- és barna sör mellet, meggy és búzasört is lehetett vásárolni, emellett újdonságként banános és étcsokis ízesítésben is megkóstolhatták a vendégek a „folyékony kenyeret”.

Az estét – és ezzel együtt a Sörfesztivált – örömzene zárta, többek között Libertényi Péter, Tátrai Tibor és Závodi János is a húrok közé csapott.