Koncerten szórakozhattak az érdeklődők a Hatvani Rendezvényházban, ugyanis Tótpál Szilvia énekkurzusának növendékei léptek fel a városban. Az énekesek rendszeresen állnak a hatvani közönség elé, és jellemzően nagy érdeklődés övezi a zenei programot. Az eseményen a szereplők most is nagy hangsúlyt fektettek a megjelenésre is, így sorra váltották a produkciókhoz szükséges jelmezeket, estélyi ruhákat és kiegészítőket, hogy a dalok hangulatát még jobban átadják az érdeklődők számára.

Tótpál Szilvia, operaénekes elmondta, hogy az Üstökös Társulattal hónapokat készültek az előadásra és igyekeztek változatos koncertet összeállítani, azonban a legnagyobb hangsúlyt arra fektették, hogy szórakoztassák a közönséget. – Hatvanban mindig hatalmas szeretetet kapunk a közönségtől, ezért nagyon szeretünk ebben a városban fellépni. Azt tapasztalom, hogy a növendékeimet is inspirálja az a közösség, ami itt van és mindig alig várják, hogy a hatvani színpadon szerepelhessenek – emelte ki.

Az idei koncerten a fellépők egy interaktív meglepetéssel is készültek a közönség számára, ugyanis a Buborék című dal előadása közben a nézők között buborékfújókat osztottak ki az énekesek. Tótpál Szilvia az Üstökös Társulattal a jövőben is folytatja a közös munkát, céljaik között szerepel, hogy továbbra is látványos és szórakoztató előadásokat mutassanak be.