A hatvaniak leginkább a védekezésre koncentráltak, emellett lerohanásokkal fárasztották a ellenfelet. Az első félidő végére le is fáradtak rendesen, tapasztalható volt a játékukon a lassulás. A második félidőben a csapatból mindenki kapott lehetőséget, a gólkülönbség pedig nem hogy csökkent, időnként még növekedett is. Végül magabiztos, 17 gólos győzelmet arattak. – Szerintem nagyon jól összeállt a csapat erre a mérkőzésre. Ez volt az egyik legmeghatározóbb meccs az idei szezonban, mert a Csömörrel fej-fej mellett haladunk a tabellán. Szerintem ez nagyon-nagy szó, hogy idegenben ekkora gólkülönbséggel tudtuk győzni – fogalmazott Szebellédi Nikolett.

Az edző szerint látványosan kevesebb volt a technikai hiba, mint korábban. Úgy véli, a taktikai utasításokat nagyon szépen betartották, és ami a lényeg, hogy a védekezésből indultak ki. – A Csömör egy rutinos, nagyon jó csapat. Készültünk rájuk. Nem titok, hogy főként a kondicionális képességekre helyeztük a hangsúlyt. Próbáltuk őket nagyon fárasztani, ami be is jött. Ugyanakkor a legvadabb álmomban sem gondoltam volna, hogy Csömört nyolc gólon tudjuk tartani az első félidő alatt úgy, hogy mi tizenkilencet lövünk – értékelte az edző.
A következő alkalommal az egyik legnagyobb ellenfelükkel, a százhalombattai csapattal lépnek pályára. Határozott felkészülést és harciasságot vár el magától a csapat, és hogy behúzzák a két pontot.