A Hyundai hatvani márkakereskedésében nemrégiben átadtak Nagy Dániel M1RA versenyző részére egy Hyundai i30 N Fastback típusú autót.  A pilóta és az autószalon között egy közös projekt indult, melynek keretein belül bárki vezetheti Nagy Dániel versenyautóját – pontosabban annak utcai változatát.

A TCR Európa-kupában versenyző magyar pilóta pályán használt Hyundai i30 N TCR-ével paramétereiben majdnem teljesen egyező utcai autót, egy Hyundai i30 N Fastbacket használ az idei szezonban. Exkluzív lehetőségként pedig bárki beülhet az autóversenyző mellé, sőt, át is veheti az autót néhány kör erejéig, hogy érezze, milyen is az igazi 275 lóerős száguldás. – Nagyon boldog vagyok, hogy a Hyundai Hatvannak köszönhetően a Hyundai talán legvagányabb autóját használhatom a hétköznapokban, és a közös projektben is nagyon bízom. Remélem, minél több embernek átadhatom azt az érzést, hogy milyen nagyszerű dolog egy sport autót vezetni. Az Euroringen lehetőség nyílik manőverezni az autóval, ez adja meg igazán a különleges élményt – részletezte az autóversenyző.

Emellett Vásáry André is haza vihetett egy Hyundai Kona típusú autót, az énekes évek óta nagy kedvelője ennek a márkának. – Számomra nagyon fontos, hogy egy autó tágas és kényelmes legyen, hiszen a fellépések miatt nagyon sokat utazom benne. És lényeges az is, hogy megbízható legyen az autó, ne kelljen fél évente szervizbe menni vele. A Hyundai egy tökéletes választás számomra, már most tudom, hogy nagyon szeretem majd vezetni – mondta az énekes.