Elkezdődött a munka az FC Hatvan NB III-as férfi futballcsapatánál, készülnek a tavaszi szezonra. A focisták első edzésnapján egy eligazítást tartottak, ahol Ofella Zoltán az FC Hatvan elnöke köszöntötte a fiatalokat, és bátorította őket a kitartásra és elszántságra. Majd Zoran Spisljak, vezetőedző ösztönözte a játékosokat az egység és a csapatszellem fontosságára.

Az eligazítás után a csapat a focipályán folytatta a napot, ahol futással kezdték az edzést. A játékosok szorgalmasan dolgoztak a kondíció és a technikai készségeik fejlesztésén. A vezetőedző azt mondta, idén a védekezés és a kommunikáció erősítésén dolgoznak majd. – Kielemeztük az előző szezon meccseit és megnéztük miben kell fejlődni. Fontos a stabilabb védekezés, a helyzet kialakítása és a gólszerzés, ezekre mind nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk, nagyon sokat fogunk dolgozni rajta az erőnléti edzésekkel és taktikai megbeszélésekkel – sorolta.

A vezetőedző elmondta, hogy heti 3-4 edzés és két felkészülési mérkőzés várható a tavaszi szezonban. Hozzátette: hétszer hazai pályán és kétszer idegenben fogják gyakorolni a taktikákat és újra visszarázódni a kerékvágásba. Az edzőmérkőzésekről az FC Hatvan weboldalán részletes információk találhatóak. Az első bajnoki meccs március 3-án lesz.